NEEM CONTACT OP VOOR EEN
Healing sessie
Healingsessie

Healing en energetische massage

Iedere behandeling die ik geef is uniek en afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Dit gaat altijd in overeenstemming met jouw ziel. Met (online) healing of een energetische massage reinig ik o.a. jouw aura en chakra’s.

Ik help jou met het energetisch afscheid nemen van oud opgeslagen zeer en blokkades, waardoor jij in verbinding komt met je hart én gevoel. Tijdens de sessies wordt er gewerkt aan levensthema’s die voor jou van belang zijn. 

Na 2 sessies ervaar jij al meer rust in je hoofd en lichaam, heb je meer zelfvertrouwen en maak je de transitie van hoofd naar hart.

Ben jij dit?

  • Je voelt dat je niet in balans bent, maar weet niet waar dit aan ligt
  • Je wilt meer rust in je hoofd en lichaam
  • Je hebt last van gevoelens als angst, stress en onrust en wilt hiervan af
  • Je voelt je vastzitten in je eigen lichaam
  • Je hebt onverklaarbare pijntjes en klachten 
  • Je wilt meer vertrouwen op jezelf
WAT ZEGGEN ANDEREN?
Reviews

Wauw, wat een ervaring bij beau! Ik was vrij sceptisch in het begin maar was ten einde raad. Ik kampte al heel lang met fysieke klachten waar ik bij de artsen spaak op liep. Ik besloot dit dus een kans te geven en heb er geen moment spijt van gehad!

Beau heeft (zonder te veel aan haar te vertellen) heel goed aangevoeld waar mijn probleem punten zaten. Haar handen trokken werkelijk vanzelf ernaartoe. Ikzelf voelde tijdens de behandeling dat er wat met me gebeurde, Ik voelde vooral verlichting van de pijn.

Beau heeft niet alleen aan fysieke gedeelte gewerkt maar ook mentaal gezien dit allemaal verbonden is. Ik hou dit ook aan als soort onderhoud om mij verbonden te blijven voelen met mijn lichaam en geest.”

S. Nouya

 

 

 

 

“Via Instagram ben ik in contact gekomen met Beau. Ik heb in totaal 3 sessies met Beau, waarvan ik er al 1 heb gehad. Ik kon bepaalde gevoelens/emoties niet los laten, dit zat mij enorm dwars en maakte mij vaak nog verdrietig. Na de eerste sessie voelde ik me vol energie, vrij en heb ik eigenlijk die gevoelens/emoties niet meer ervaren. Ik ben zo erg benieuwd naar meer en kijk uit naar de volgende sessie. Dank je wel Beau, ik ben jou enorm dankbaar!”

D. Dorenbos

“Tijdens een event heb ik al kennis gemaakt met de helende krachten van Beau. Het maakte me nieuwsgierig en en ik was benieuwd wat ze voor mij kon betekenen. Ik heb een heupdysplasie en ben hiervoor al jaren onder behandeling. Niks leek structureel te helpen! Tot ik bij Beau kwam, al na een sessie is de pijn beduidend minder. Het is er nog wel, maar niet meer zo aanwezig. Hoe fijn!

Wat ik verder bijzonder vind aan de behandelingen bij Beau is dat zij feilloos aanvoelt wat er in mijn lichaam speelt. Elke keer weer klopt het gewoon, ook dingen die ze helemaal niet kan weten! Ik heb nu 2 behandelingen gehad en kom deze week voor de derde. Ik ben nu al enorm dankbaar voor het geboekte resultaat en kijk uit naar de volgende sessies! Thanks Beau”

A. Van der Hoeven

Clarity call

Onderwerp

8 + 9 =

Informatie

Tweede Schuytstraat 87B
2517XD Den Haag
Nederland
KvK: 72778561

+31641955964
info@beaugunst.nl